Saturday, 2 July 2011

ContiNue StOry AbOut 30 hb JuLy PuLak

Sebenarnye pada 30 hb nieyh aq+ieqaby bercadang nak spent tyme together2..
Al maklum laa ta jumpe 3weeks kan.. hee
Pagi tuh aq bgun awl gilerr pukol 6 aq dah tersedar..
Excited sgt nk kuar dgn ieqaby kowt.. HAHAA!
Padahal ktowg nk kua dalam pukol 10.30 pagi..
Kami plan nk tgk wayang dkt tmpt favourite kami..
Haa kowg nak tawu kat mane ta?? HAHHA!
Jeng3, tmpt favourite kami adalah 
Ktowg mmg shuke g sini sbb cinema dy besar dan selese..
Haa, bebalik pade cite aq pagi tuh aq gerak ke umah ieqa pada pkol 9.40 A.m..
Aq mmg suke gerak awl sbb takowt nty si Jantung aty aq tuh tggu aq lame plk..
(Padahal aq yg selalu tggu dy sbb dy bersiap lame benau.. HAHHA!)
Sampai mak ieqa selalu mrh2 ieqa..
"Isshxx wandy dah tggu kat bwh tuh ley plak ko x ciap lg.. 
Nanty soh wandy nek mercedes len kali.. dtg jmpot mak datin.. hahahh"
Adooii padahal aq yg ske gerak awl.. Sokey laa an..
Aq x kesah pown tggu lame mane pown..
Yelaa bile dpt tgk muke dye pown aq dah epy dah..  
Kire berbaloi laa kan mse menunggu aq tuh..
Tp pd ari tuh, sayu yer aty aq bile pndg ieqa..
Chantek betol dy bertudong.. Shuke sgtLove animated gifs
(abg doakan syg tekad kan idtizam utok bertudong taw)
Setibanye di sane kami truz ke kaunter ticket cinema mcm biase laa kan..HAHHA!
Tuh la bende yg pertame akn kami bwt setibanya kami di sane..
Bkn apew senang lah kami nk bajet tyme nty..hee 
Alhamdulilah, ktowg lepas jgk beli tiket movie.. Yeppy, ktowg tgk 2 movie auww.. HAHA!
Sgt tamak kan.. 
Dua movie tuh adalah Transformers: Dark Of The Moon  dan Sekali Lagi...
ni pulak tiket ktowg


Dpt jgk kmi tgk "Transfomer" pada pkol 11.00 A.m, dah laa msok2 wayang dah start dah..
Ktowg lambat masok 5 minutes je..
Tp xpew laa.. Janji pat laa tgk an.. 
After transfomer kami lyn plak movie " SEKALI LAGI" pukul 2.30 P.m.. HEHEHE!
kami sbnr yer kaki wyg taw.. E2 lah persamaan minat kami berdua.. Shuke tgk wyg..
Be4 kami tgk movie yg kedua, kami g mkn lu.. Almaklum laa pewot ieqa dah "crok~crok" lam wyg tuh.. Haha comel sgt  
Untok pengetahuan kowg.. Kami dah adew port kedai mkn favourite taw.. HEHHE!
Sepanjang kami keluar kami more kpd spent tyme bersme, bercerita, melawak dan kewajipan bende yg akan kami bwt adalah snap pix..be my valentine gifs love amor amistad Shuke sgt..
Yelaa e2 lah kenangan yg pat kite tgk kan bile asew kesunyian..
Nieyh antara pic ktowg mase kua arituh..
 B4 lik umah ktowg sempat lg mkn ice cream mCD..
SWeet kan
 Miss u dearonion MSN smileys

29 dan 30 JuLy 2011

Assalamualikum..
Heyy guy!! Mesti korang nk tawu apew yg terjd dgn dua tarikh niyh kan..
Tarikh nieyh lah yg kami tggu2 kan.. 
Biase laa dah lame x jmpe an mcm2 dugaan selama 3 mggu kami berjauhan..
Btol ckp org.. hampa nieh bkn leyh jaoh.. Nty gado r tuh.. Hmm smpai nk cerai berai lg.. heheh!
Tp syukor laa kami still bersme smpai skarg Dia del amor y la amistad
Okeyh kita mulakan story dgn 29 hb dulu yea..
Pd ari tuh aq ( wandyby) bertolak dr Baling nak ke Shah Alam kul 12 P.m taw..
Lps ciom mama dan abah, aq trus ride mtr aq meninggalkan kg Halaman ku tuh dgn berkat kemasinan peloh mama dan abah di bibir ku..
Hahaha! siap ngadu kat ieqaby lg auw, tak tahan btol.. 
Setibanya aq di R&R Tapah.. Ieqaby msg aq, dy kate Mak soh aq cpt2 sampai ke Shah Alam..
Aq tepk laa, adew something special kew nak soh aq lik cepat2 niyh.. 
Aq apew lg ride mOto dgn menukar kan kepada mood mcm bwk kapal terbang lar.. haahaha!
Sampai2 sjew di Shah Alam aq terus ke umah ieqaby dan  aq di jamukan dgn karipap sardin..
Sedap weyh.. cebollita animated onion
If pat tapau kan best.. Hahaha! (jahat kan aq niyh) Tp sokey laa..
Mase aq nk alek dr uma ieqaby tuh,
Mak tapau kan nasi kat aq (tawu2 jew aq da lame ta makan masakan mak.. hahaha!)
Mak tapau kan aq lauk ikan kari + sayur..
Mula2 tego laa jgk kat mak ieqaby byk yer makcik bagi..
( konon nk cover line la dalam aty aq huh jimat wet aq mlm ni.. haha!)
Patuh mlm tuh aq pown mkn la makanan yg dibekal kan oleh mak ieqa tuh..
Perghh bile pat mkn aq ta ingat dunia, memg abis licin jgk laa.. hahha!
Haa, sebelum aq telupe nk gtawu b4 aq lik dr uma ieqa tuh..
aq sempat bg baju yg mama aq beli tok bg kat dy tuh..
hee 
~ to be continue ~

Awk... Maapkan sy :-(

Awk.. Maapkan sy awk.. Maapkan sy sbb saya tidak spt yang awk arap kan.. Even hampir setahun 8 bulan awk.. Kite bersme.. Lg 4 ary lg kan awk.. Tp mlm nieh awk msh sedeyh.. Msh penat dgn sy an.. Tp sy nk awk tawu.. Sy cube utok jd yg terbaik utok awk.. Sy bkn x brusaha awk.. Pliz phm sy awk.. Lg 1 stiap kali kite kuar.. Sebenar yer sy asew sedeyh awk.. Serbe salah jew di wat nyer.. Sebb sy sering xdew wet utok blanje awk.. Kekadg sy terpikir sama ada sy nie lyk kew utok awk.. Gadis sechantek awk.. Cara awk berfikir.. Perfect sgt awk.. Tp epy yer aty sy coz awk phm ngn sy.. Awk sudi trime sy wlaupown x seberape ini.. Awk ckp tyme kite xdew wet nieh.. Msg2 laa byr an.. If adew wet pat laa awk blanje sy an hihih cute MSN onions 1 .. Tengs syg.. Awk.. Maap kan sy.. Sy terlalu pk kan kebahagian awk je.. Xpena pkan aty awk.. Sy hanya mampu berikan cinta, kasih syg, rindu sy dkt awk.. Sy sentiasa arapkan awk tulus terima diri sy dlm dri awk.. Dan sy selalu berdoa agar kasih syg sy.. Rindu sy.. Cinta kite xkan pena terpdm dlm hati sy dan awk.. Sy berharap sgt awk bye bye smiley

Tuesday, 21 June 2011

mood : hopefully :-)

Assalamualaikum syg :-) Syg pd pg 21 hb jun nieh owg ckop epy taw..
Syg nk taw 1st tyme auw owg mimpi tgtg kite hee :-D
Dlm mimpi tuh kite dah kawen auw..then siap adew bby yg comel plak taw <3
Alhamdulilah owg adew rezki menjd seorg physio di slh sebuah umah owg tua taw..
Owg trus bersyukor taw bile terjge td then berdoa sgt ia menjd kenyataan syg..
hooppee sgt2!!
 ~mood menunggu ~
<3 siti atiqah mohd ali