Saturday, 2 July 2011

29 dan 30 JuLy 2011

Assalamualikum..
Heyy guy!! Mesti korang nk tawu apew yg terjd dgn dua tarikh niyh kan..
Tarikh nieyh lah yg kami tggu2 kan.. 
Biase laa dah lame x jmpe an mcm2 dugaan selama 3 mggu kami berjauhan..
Btol ckp org.. hampa nieh bkn leyh jaoh.. Nty gado r tuh.. Hmm smpai nk cerai berai lg.. heheh!
Tp syukor laa kami still bersme smpai skarg Dia del amor y la amistad
Okeyh kita mulakan story dgn 29 hb dulu yea..
Pd ari tuh aq ( wandyby) bertolak dr Baling nak ke Shah Alam kul 12 P.m taw..
Lps ciom mama dan abah, aq trus ride mtr aq meninggalkan kg Halaman ku tuh dgn berkat kemasinan peloh mama dan abah di bibir ku..
Hahaha! siap ngadu kat ieqaby lg auw, tak tahan btol.. 
Setibanya aq di R&R Tapah.. Ieqaby msg aq, dy kate Mak soh aq cpt2 sampai ke Shah Alam..
Aq tepk laa, adew something special kew nak soh aq lik cepat2 niyh.. 
Aq apew lg ride mOto dgn menukar kan kepada mood mcm bwk kapal terbang lar.. haahaha!
Sampai2 sjew di Shah Alam aq terus ke umah ieqaby dan  aq di jamukan dgn karipap sardin..
Sedap weyh.. cebollita animated onion
If pat tapau kan best.. Hahaha! (jahat kan aq niyh) Tp sokey laa..
Mase aq nk alek dr uma ieqaby tuh,
Mak tapau kan nasi kat aq (tawu2 jew aq da lame ta makan masakan mak.. hahaha!)
Mak tapau kan aq lauk ikan kari + sayur..
Mula2 tego laa jgk kat mak ieqaby byk yer makcik bagi..
( konon nk cover line la dalam aty aq huh jimat wet aq mlm ni.. haha!)
Patuh mlm tuh aq pown mkn la makanan yg dibekal kan oleh mak ieqa tuh..
Perghh bile pat mkn aq ta ingat dunia, memg abis licin jgk laa.. hahha!
Haa, sebelum aq telupe nk gtawu b4 aq lik dr uma ieqa tuh..
aq sempat bg baju yg mama aq beli tok bg kat dy tuh..
hee 
~ to be continue ~

No comments:

Post a Comment