Saturday, 2 July 2011

ContiNue StOry AbOut 30 hb JuLy PuLak

Sebenarnye pada 30 hb nieyh aq+ieqaby bercadang nak spent tyme together2..
Al maklum laa ta jumpe 3weeks kan.. hee
Pagi tuh aq bgun awl gilerr pukol 6 aq dah tersedar..
Excited sgt nk kuar dgn ieqaby kowt.. HAHAA!
Padahal ktowg nk kua dalam pukol 10.30 pagi..
Kami plan nk tgk wayang dkt tmpt favourite kami..
Haa kowg nak tawu kat mane ta?? HAHHA!
Jeng3, tmpt favourite kami adalah 
Ktowg mmg shuke g sini sbb cinema dy besar dan selese..
Haa, bebalik pade cite aq pagi tuh aq gerak ke umah ieqa pada pkol 9.40 A.m..
Aq mmg suke gerak awl sbb takowt nty si Jantung aty aq tuh tggu aq lame plk..
(Padahal aq yg selalu tggu dy sbb dy bersiap lame benau.. HAHHA!)
Sampai mak ieqa selalu mrh2 ieqa..
"Isshxx wandy dah tggu kat bwh tuh ley plak ko x ciap lg.. 
Nanty soh wandy nek mercedes len kali.. dtg jmpot mak datin.. hahahh"
Adooii padahal aq yg ske gerak awl.. Sokey laa an..
Aq x kesah pown tggu lame mane pown..
Yelaa bile dpt tgk muke dye pown aq dah epy dah..  
Kire berbaloi laa kan mse menunggu aq tuh..
Tp pd ari tuh, sayu yer aty aq bile pndg ieqa..
Chantek betol dy bertudong.. Shuke sgtLove animated gifs
(abg doakan syg tekad kan idtizam utok bertudong taw)
Setibanye di sane kami truz ke kaunter ticket cinema mcm biase laa kan..HAHHA!
Tuh la bende yg pertame akn kami bwt setibanya kami di sane..
Bkn apew senang lah kami nk bajet tyme nty..hee 
Alhamdulilah, ktowg lepas jgk beli tiket movie.. Yeppy, ktowg tgk 2 movie auww.. HAHA!
Sgt tamak kan.. 
Dua movie tuh adalah Transformers: Dark Of The Moon  dan Sekali Lagi...
ni pulak tiket ktowg


Dpt jgk kmi tgk "Transfomer" pada pkol 11.00 A.m, dah laa msok2 wayang dah start dah..
Ktowg lambat masok 5 minutes je..
Tp xpew laa.. Janji pat laa tgk an.. 
After transfomer kami lyn plak movie " SEKALI LAGI" pukul 2.30 P.m.. HEHEHE!
kami sbnr yer kaki wyg taw.. E2 lah persamaan minat kami berdua.. Shuke tgk wyg..
Be4 kami tgk movie yg kedua, kami g mkn lu.. Almaklum laa pewot ieqa dah "crok~crok" lam wyg tuh.. Haha comel sgt  
Untok pengetahuan kowg.. Kami dah adew port kedai mkn favourite taw.. HEHHE!
Sepanjang kami keluar kami more kpd spent tyme bersme, bercerita, melawak dan kewajipan bende yg akan kami bwt adalah snap pix..be my valentine gifs love amor amistad Shuke sgt..
Yelaa e2 lah kenangan yg pat kite tgk kan bile asew kesunyian..
Nieyh antara pic ktowg mase kua arituh..
 B4 lik umah ktowg sempat lg mkn ice cream mCD..
SWeet kan
 Miss u dearonion MSN smileys

No comments:

Post a Comment